Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Beste Whisky

Wanneer je jouw whisky via het internet koopt kun je een hoop geld besparen. Daarnaast heb je op het internet een overweldigend aanbied van websites waar je whisky kunt kopen. Whisky kopen via het internet kan, wanneer het de eerste keer is, wel even spannend zijn. Aangezien je niet altijd goed advies hebt op het internet en ook niet een fles whisky tastbaar in je handen kunt hebben (of natuurlijk zelfs proeven), is het in het begin wellicht lastig juist te kopen. Wij hebben dan ook al meerdere keren gehad dat we de verkeerde whisky online hebben gekocht.

Waar let je op bij het zoeken van een goede whisky?

Maar wanneer je op de goede dingen let bij het kopen van whisky online, is het zoveel handiger sneller en effectiever om je whisky via het internet te kopen! Met het grote aanbod van whisky op het internet en de wetenschap dat wij in het begin van het kopen van whisky online weleens de mist in zijn gegaan, hebben we het volgende gedaan. Er is op deze website een overzicht gemaakt van single malt whisky, blended whisky en overige soort whisky’s (denk aan bijvoorbeeld bourbon). Deze whisky’s scoren al decennia lang internationale prijzen en zijn vaak niet weg te denken uit bepaalde bars of culturen. Doordat we het whisky online kopen zo perfect mogelijk in overzicht proberen te brengen bent u verzekerd van het kopen van de beste single malt en blended whisky! Neem dus een verdere kijk op deze website want er kan veel voordeel behaalt worden door ons overzicht van goede en zeer goedkope whisky.

Hoe herken je een goede wiskey?

De wereld van wiskey is een diep en veelzijdig terrein. Met zoveel verschillende soorten, merken en stijlen, is het soms moeilijk om een goede wiskey te herkennen. Uiteindelijk komt het erop neer dat kwaliteit wiskey een diepgaande smaak heeft die je onthoudt en waar je van geniet. Om u te helpen een goede wiskey te herkennen, volgen hier enkele tips.

  1. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten wiskey zijn. Bijvoorbeeld, single malt Scotch is gemaakt van gerst, terwijl Irish whiskey gemaakt wordt van gemoute gerst en gemoute gemengde graan. Er zijn ook verschillende soorten bourbon, waaronder Kentucky bourbon, Tennessee whiskey en rye whiskey. Elk type heeft een andere smaak, dus het is belangrijk om te weten wat u zoekt.
  2. Ten tweede, als je een goede wiskey wil herkennen, kijk dan naar de details. Kijk naar de labelinformatie op de fles. Als er geen informatie staat over waar het vandaan komt of wat het bevat, dan is het waarschijnlijk niet echt goede wiskey. Ook als er geen informatie is over de leeftijd van de whiskey, dan is het waarschijnlijk niet echt goede wiskey.
  3. Ten derde houd je rekening met de smaak. Een goede wiskey heeft een complexe, volle smaak met tonen van kruiden, caramel, fruit, hout, kruidnagel en andere aroma’s. Als het te zoet of te bitter smaakt, dan is het waarschijnlijk niet echt goede wiskey.
  4. Ten vierde houdt je rekening met de prijs. Als je een wiskey koopt voor een prijs die te mooi is om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk niet echt goede wiskey. Goede wiskey is duur, dus als je een prijs vindt die veel lager is dan wat je verwacht, dan is het waarschijnlijk niet echt goede wiskey.

Als je deze tips volgt, zou je in staat moeten zijn om een goede wiskey te herkennen. Vergeet niet dat smaakpersoonlijk is, dus het is belangrijk om een aantal verschillende soorten te proberen en te kiezen wat je het lekkerste vindt. Onthoud ook dat je waar krijgt voor je geld, dus als je een goede wiskey wil, wees dan bereid om wat meer te betalen.