Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Over Ons

Deze website whiskyvergelijken.nl is ontstaan op initiatief van twee échte whiskyliefhebbers. Sinds de opkomst het online kopen van whisky hebben wij heel wat ervaring hiermee gekregen. Deze ervaring met het online kopen van whisky willen wij dan ook delen met u. Door middel van deze website houden wij u op de hoogte van onze ervaringen wat betreft het kopen van onze favoriete whisky online. Indien u tips, vragen of opmerkingen heeft wat betreft het whisky kopen online. Laat het ons dan ook vooral weten door middel van onze contactpagina.

Wie zijn wij?

Het verzamelen en dus kopen van Whisky online is een hobby. Whisky kopen online is hartstikke leuk tijdverdrijf. Van speciale Single Malt whisky’s tot de echte klassiekers, het blijft een leuke bezigheid. Door whisky online te kopen heb je te maken met een veel groter assortiment dan normaal gesproken in de slijterij. Hierdoor komt u in aanraking met grote aantallen speciale whisky’s die natuurlijk heel spannend zijn om uit te proberen. Door onze vergelijking van aanbieders en whisky’s, proberen wij dit grote assortiment op het internet toegankelijk te maken voor u, de whiskyliefhebber!

Wat doen wij?

Bestel dus bijzondere whisky’s, reken bij een betrouwbare whisky aanbieder af en ontvang de fles(sen) enkele dagen later in huis. Koop deze whisky ook nog eens via de aanbiedingen pagina, en behaal een gigantisch whiskyvoordeel. Bijzondere Whisky’s, Betrouwbare webshops en goede service: Deze drie dingen hopen wij als whiskyliefhebbers zo goed mogelijk voor u mede te kunnen bewerkstelligen op deze website!

Hoe Whisky Kopen Online werkt:

Om het kopen van de speciaal geselecteerde whisky’s makkelijk te maken staan er op deze website nog een aantal links naar sites die het desbetreffende whisky product tegen de beste prijs aanbieden. Zo kunt u onze aanbeveling van een perfecte whisky ook nog eens gelijk omzetten in een goede keuze van een whisky aanbieder.

Via welke websites kunt u o.a. bestellen?

  • www.bestofwhisky.com/
  • www.dranktotaal.nl/
  • www.drankgigant.nl/
  • www.drankdozijn.nl/
  • www.onlinewhiskybestellen.nl/
  • www.whisky-on-line.com
  • www.passievoorwhisky.nl/
  • www.wijnenwhisky.nl/
  • www.slijterijvanlieshout.nl/