Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Dit zijn de wijntrends van 2021

In een jaar waarin we vooral veel vanuit huis hebben moeten werken, is er veel veranderd op het gebied van wijn. We volgen massaal online wijnproeverijen of starten een online wijncursus. We zijn natuurlijk veel minder uit eten geweest dan we voor het corona tijdperk deden, wat ook onze wijnkeuzes heeft doen aanpassen. We eten specialer, uitgebreider en passen hier ook onze wijnen op aan. In dit artikel vertellen we je meer over de wijntrends van 2021!

Minder geld, maar betere kwaliteit

Dit jaar hebben we natuurlijk veel meer thuis gegeten dan andere jaren. We koken meer uitgebreid, bestellen bij onze favoriete restaurants en zijn ook op zoek naar wijnen die wat beter passen bij deze speciale diners. We geven minder geld uit aan wijn, maar gaan wel voor betere kwaliteit. Tevens gaan we niet meer altijd voor de standaard keuze, maar proberen we ook andere minder bekende wijnsoorten uit en gaan we echt op zoek naar wijn met een verhaal. Ook steunen we in deze moeilijke tijden maar al te graag kleinere en meer authentieke wijnhandelaren, zodat ook zij deze rottige periode te boven komen. 

Bewaar je wijn op de ideale temperatuur 

Ben jij net als vele andere ook meer wijn gaan drinken van betere kwaliteit? Dan wil je vast en zeker ook dat deze goed bewaard worden, zodat ze langer houdbaar zijn en je langer kunt genieten van je wijn. In dit geval kan een wijnkoelkast echt een uitkomst zijn. Dit is een koelkast speciaal voor wijn, die de temperatuur en luchtvochtigheid regelt en jouw flessen tevens beschermd voor UV straling. Daarnaast zorgt de kast ervoor dat jij je wijn altijd op de juiste temperatuur kan serveren. Voor een uitgebreid assortiment aan wijnkoelkasten, ga je het best naar Smaak van de Wereld. Bekijk de website hier.  Zo ben je er van verzekerd dat je je wijn voortaan altijd op de juiste temperatuur kunt serveren! 

Plaats een reactie