Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Whisky glazen

Naast het kopen van whisky kan je natuurlijk ook nog vele andere whisky gerelateerde producten op het internet kopen. Denk aan de klassieke old fashioned whisky glazen, maar ook aan de speciale pipettes die aan te pas komen bij het drinken van hele sterke en bijzondere whisky’s.. Om je zoektocht naar whisky gerelateerde producten te vereenvoudigen hebben we een beperkte selectie gemaakt van allerlei whisky gerelateerde producten.

Whisky glazen bestellen

Een goede whisky drink je natuurlijk niet uit een plastic beker, dus bij het online kopen van goede whisky is het dan ook belangrijk om te zorgen dat je geschikte whisky glazen in huis hebt. Wanneer je op internet whiskyglazen wilt kopen zijn er diverse aanbieders waar je terecht kunt. Vaak verkopen de grotere drankwebshops wel wat whisky glazen. De onderstaande website verkoopt heel veel verschillende soorten glazen, waardoor het zeker de moeite is om hier eens een kijkje op te nemen: bol.com.

Het klassieke ‘Old Fashioned’ glas:

Er bestaan ontelbaar veel soorten whisky glazen. Binnen de soorten whisky glazen zijn er daarnaast ook weer verschrikkelijk veel verschillen.. Wanneer je jouw whisky het liefst ‘on the rocks’ (met ijsblokjes) drinkt, kies je het beste voor een old fashioned glas. Dit glas pakt heerlijk vast en is uiterst geschikt om er geheel in stijl aan te ruiken en te nippen. Door de brede opening van het glas kun je de aroma’s van de whisky goed ruiken en is er voldoende opening voor ijsblokjes.

Ribbel (radiant) whisky glazen:

De whisky wordt niet opgewarmd door de temperatuur van je hand indien er veel ribbels aan de zijkant van het glas zitten. Naar onze mening zijn dit soort glazen niet het meest mooi en elegant, maar old school zijn ze zeker. Een typische jaren ’60 dubbele old fashioned cocktail kan je hier zeker in serveren!