Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Geschikte muziek voor een Whisky avond

Wanneer je eenmaal de perfecte whisky hebt gekocht en ontspannen in je stoel zit, ben je klaar om de whisky te gaan proeven. Voor de perfecte whisky experience geef je jouw ‘setting’ een extra tintje met wat whisky liedjes! Stel je een kastanjebruine kamer voor, een schemerlamp waar de rook van sigaretten in te zien is, een open haard aan staat etcetera. Deze voor ons whisky liefhebbers perfecte setting is niet altijd even gemakkelijk te creëren. Maar met muziek kun je een hoop doen!Hier volgt een lijstje met 5 geschikte whisky songs:

1. My Morning Jacket – Rocket Man

Late Night sfeer liedje die je, met een lekker glas whisky in de hand, goed aan het denken kan zetten. Het origineel is van de legendarische Elton John. De uitvoering van My Morning Jacket vinden wij nóg beter!

2. Billy Joel – Piano Man

Deze klassieker geeft je tijdens het drinken van een verrassende single malt een avontuurlijk gevoel. Een gevoel van een nieuwe start morgen. Drink je whisky op een liedje als deze en start de dag morgen met een frisse blik op alles!

3. James Brown – its a Man’s World

Iets mannelijker dan een goeie whisky drinken is er bijna niet. Its a man’s world past dan ook, wanneer je met jouw whisky in een sentimentele sfeer bent, perfect in dit rijtje. Natuurlijk drink je daarbij een echte Jameson Whiskey.

4. Otis Redding – Sitting on the dock of the Bay

Voor het gevoel van whisky en vrijheid is deze klassieker van onze Otis Redding de geschikte keuze. Het maakt even allemaal niet uit wat er gebeurd op onze wereld. Het enige wat telt ben jij, je glas whisky, en de muziek.

5. Johnny Cash – Hurt

Wanneer je in de mood bent om je leven onder het genot van je favoriete whisky blend eens goed te overdenken, dan is dit liedje van Johnny Cash een goeie keuze. Verdwaal in je gedachten en vergeet niet van je whisky te nippen!

Bepaal je eigen Whisky Playlist

Je kunt natuurlijk honderden lijstjes en playlists samenstellen van whisky liedjes in de juiste setting. De voorgaande 5 zijn klassiekers en geven vooral een bepaalde ‘vibe’ aan. Zoek binnen dit genre whisky liedjes vooral naar je eigen favorieten en geniet nog meer van je whisky! Niet helemaal eens met onze liedjes keuze? Laat in een reactie achter wat jouw top 5 ‘whisky song’ favorieten zijn.. Wij zijn benieuwd!

Plaats een reactie