Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Blended Whisky

Geïnteresseerd in het kopen van de beste blended whisky? Bekijk onze selectie van de beste blends die er zijn! Wilt u lekkere blended whisky kopen op het internet, maar kunt u niet goed kiezen? Of weet u wel een aantal lekkere blends, maar weet u niet goed welke waar en wanneer het beste gedronken kan worden? Dan bent u nu aangekomen op de juiste pagina. Deze pagina bevat namelijk een aantal tips van de lekkerste blended whisky’s.

Waarom is het vinden van een goede blended whisky zo belangrijk?

Het puur drinken van Blended Whisky wordt nog al eens door velen afgezworen. Men mixt deze goedkopere whisky dan ook vaak met bijvoorbeeld wat cola. Echter, er zijn zeker wat blended whisky’s die zeer de moeite waard zijn om gewoon puur ‘on the rocks’ te drinken. Door het grote aanbod blended whisky van alle whisky webwinkels  is het moeilijk om hieruit een selectie te maken! Daarom hebben wij van whisky kopen online het volgende gedaan:

Op deze manier goede Blended Whisky kopen

Wij zijn voor u op onderzoek gegaan naar de door experts als beste gewaardeerde blended whisky’s. Na het vinden van deze bekroonde whisky’s zijn we zelf gaan proeven. Uit een combinatie van deze voorgaande 2 factoren, de mening van experts opgeteld bij die van ons, zijn we tot een selectie gekomen van blended whisky die u het beste via het internet kunt kopen! Wanneer u ons advies op volgt zal u zeker weten dat u lekkere whisky blend koopt bij een betrouwbare aanbieder en voor een goede prijs!

Hieronder de selectie van de beste blended whisky:

  • Famous Grouse : net als de naam al wilt doen vermoeden is deze whisky een van de meest bekende ‘blends’. Met een glaasje fazant, zoals de whisky ook wel in de volksmond wordt genoemd, kun je dan ook altijd aankomen bij je gasten. Één van Schotlands beste verkochte whisky’s kan dan ook geen miskoop zijn! 
  • Label 5 whisky: De Label 5 whisky is afkomstig uit hartje Schotland en wordt niet voor niets door velen betiteld als één van de beste ‘blended Scotch’. De Label 5 heeft voor whisky begrippen een zachte en slepende smaak. Een scheutje Label 5 whisky blend is daarnaast zeer geschikt als cocktailingrediënt. Wanneer je namelijk wat citroensap en witte curaçao bij de Label 5 whisky voegt ontstaat de 5th street cocktail. De Label 5 whisky is door zijn multifunctionaliteit en aangename prijs een echte aanrader.
  • Hibiki 12 jaar: Op een pagina met de beste whisky blends kan Hibiki natuurlijk niet ontbreken. Dat de kwaliteit van deze whisky zeer hoog is behoeft weinig uitleg. De 21 years variant van Hibiki is in 2010, 2011 én 2013 tijdens de World Whisky Award zelfs uitgeroepen tot beste whisky blend ter wereld. Probeer nu deze caramelachtige zoete whisky en ervaar dat ook de Japanners wel wat van whisky afweten. 
  • Bushmills: Deze blended whisky uit Ierland is bezig met een ware opmars. Een Bushmills heeft een zachte en lichte smaak, die ideaal is voor een beginnende whisky drinker. Door zijn vanille tint, combineer ik hem graag met een goede sigaar.