Albert Heijn
Hoge kortingen
JUMBO
Snelle levering
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Single Malt Whisky

Single Malt Whisky Kopen: een selectie van de beste single malt whisky’s: Wanneer u een kwalitatief goede single malt whisky wilt kopen, kan het verstandig zijn om per whisky eerst wat informatie in te winnen.. Het internet is bij het zoeken naar de lekkerste single malt whisky een goed medium die hierbij kan helpen.

Wat kunt u doen om een lekker single malt whisky te vinden?

Een voorbeeld om de lekkerste en meest bijzondere single malt whisky’s te vinden is om te gaan zoeken naar prijswinnende whisky’s. Echter, voor een goed oordeel wat nu echt lekkere single malt whisky’s zijn kunt u zich ook door whisky kopen online kunnen laten adviseren. Want wij hebben een selectie gemaakt van de naar onze mening, lekkerste Single Malt Whisky’s die goedkoop en betrouwbaar zijn te verkrijgen via het internet!

Onze Single Malt selectie

Whisky Smaak verschilt per persoon. Je kunt dan ook lastig afgaan op een omschrijving van een whisky van een of andere webshop/reclamefolder. Om te bepalen welke single malt u het lekkerste vindt, moet u de whisky dan uiteindelijk ook zelf proeven! Over het algemeen is het wel goed te bepalen welke whisky goed over de breedte goed is.. Om een goed advies te geven hebben we hieronder dan ook een selectie gemaakt van een aantal zeer goede Single Malt Whisky’s:

  1. Bushmills 10years Single Malt: de Bushmills 10years is een uistekende single malt whisky die afkomstig is uit Ierland. Deze single malt whisky heeft verschillende prijzen gewonnen. Zo werd de Bushmills 10years uitgeroepen tot beste Ierse Single Malt Whisky van 2007! Daarnaast is deze whisky ook altijd hoog te vinden in Jim Murray’s whisky bijbel.. Deze Single Malt is op allerlei gelegenheden goed te drinken. Maar wij drinken er het liefst een glaasje van aan de open haard.
  2. Clynelish 14years: de Clynelish is, zeker gezien dat prijs, een uitstekende single malt whisky. Tijdens het blind proeven van verschillende whisky’s uit de Schotse hooglanden viel de ietwat zoutige geur ons allereerst op ten opzichte van de overige whisky’s. De smaak is wat tropisch fruit achtig met een tikje honing. De zachte afdronk en nasmaak van de Clynelish blijft daarnaast zo lang hangen dat je hem zeker herinnerd.
  3. Yamazaki 12years: het feit dat whisky expert Jim Murray in zijn bijbel de Yamazaki single Malts omschreef als ‘van bijna ongelofelijke genialiteit’ is veelzeggend. De 25 jaar oude versie van het merk won onlangs met een score van 97,5 op de 100 zelfs de prijs voor de beste single malt ter wereld. Wil je als whisky liefhebber een betaalbare Yamazaki, Japans eerste single malt destilleerderij, proeven? Dan is een 12years Yamazaki single malt whisky online verkrijgbaar voor de prijs van €125,-!
  4. Johnnie Walker Double Black: deze single malt, die in eerste instantie een ‘speciale editie’ was, is niet voor niets goedgekeurd als permanent lid van de Walker familie. De double black is een extra krachtige black label, en daarmee nog intenser en rokeriger van smaak!